2. Édesapám vezetett az oltárhoz, akinek egész idő alatt csörgött a telefonja. Nem nyomta ki, és nem is vette fel, csak hagyta csörögni. Amint az oltárhoz értünk hátraszaladt, hogy vissza tudja hívni azt az embert, aki kereste.

3. Tánc közben összeütköztem az anyósommal, aki egy világos színű kölcsönzött kosztümöt viselt. Az ütközés következtében tetőtöl talpig vörösboros lett. Hát nem volt elájulva a prodikciótól.

4. Meghívtak egy nem mindennapi lagziba, amit egy farmon tartottak. Nagyon romantikus volt a helyszín és biztosan romantikus is lett volna az eksüvő, ha egy tehén, az asztalainktól nem messze, nem adott volna életet egy kis borjúnak. Mondjuk az sem lett volna rossz, ha a tehét nem rondított volna bele fájdalmas múúúzással az egész ceremóniába.

Kép:Pixabay.com

5. Az anyukám az esküvőmre esküvői ruhában érkezett. Gond nélkül felkapott egy fehér, csipkés, gyönyörű estélyit. Majdnem a szökőkútba folytottam, de ezt elintézte helyettem. Annyira leitta magát, hogy a szökőkútban lévő kő szobornak lejtett erotikus táncot.

6. A barátom tavaly szeptemberben házasodott. Megkért minket, hozzuk el mi az esküvői tortát. 10 percet sem bírt ki. Nyugodjon békében.

7. Kutyakiképző vagyok. Az egyik női kliensem szeretett volna kölcsönözni az esküvőjére 6 darab husky kutyát. Külön megkérte a vendégsereget, hogy akinek van otthon ilyen fajta kutyája, az hozza magával a szertartásra. Figyelmeztettem, hogy ez nem valami jó ötlet, de nem lehetett meggyőzni róla. Pontosan az történt, amire számítottam. A romantikus ceremónia kutyavonyító versennyé változott.

 

Kép:Unsplash.com

8. A nővérem esküvőjén folyamatosan jártam újratöltetni a limonádémat a bárhoz. Az esküvő végefelé kicsit furcsán éreztem magam. Kiderült, hogy a pultos végig alkoholos ,,limonádét,, töltögetett nekem. 12 éves voltam…A szüleimnek nem nagyon tetszett a dolog.

9. Az ismerősömnek tengerparti esküvője volt. A szertartás közepén elrepült a nésznép felett egy sirály, és az ara édesanyjának fejére pottyantott egy haltetemet.

10. A vőlegény apja az ünnepi beszédében azt mondta, hogy a fia élete során mindent jól csinált. Kivéve azt, hogy feleségül vette ezt a ki…szott k..vát. Ezután eldobta a mikrofont és elsétált.

11. Az öcsémmel az volt a feladatunk, hogy hozzuk el a nagynéném eksüvőjére az eksüvői tortát. Csakhogy az öcsém az autója nélkül érkezett, ezért kölcsön kellett kérnünk egy autót az egyik barátomtól. Az autó lerohadt, tönkrevágta a ruhámat, majd mikor megpróbáltuk megjavítani, begyulladt… Jó kis út volt.

12. Amikor kisebb voltam, a szüleimet és engem meghívtak egy katolikus esküvőre, amelyet egy hatalmas katedrálisabn tartottak. A házaspár szeretett volna gyertya szertartást. Egy kb 5 éves forma gyerek vite a gyertyát az oltárhoz, teli tüdőből énekelve a ,,Boldog szülinapot,,. A ceremóniát meg kellett szakítani pár perecre, mert a násznép hülyére röhögte magát.

13. Amikor feleségem az oltár felé sétált, megvoltam győződve arról, hogy nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnök. Ezután megtudtam, hogy igazából így néztem ki….

14. A feleségem barátnője megkért rá, hogy videózzam az esküvői szertartást. Ott ültem az oltárnál, és amint megnyomtam a felvevő gombot, a kamera behalt. Egész idő alatt kínosan feszengve ültem és úgy tettem, mintha kameráznék. A legkellemetlenebb óra volt az életemben.

15. A házassági fogadalom alatt a vőlegény a mennyasszony neve helyett véletlenül a mennyasszony testvérének nevét mondta. Ezután a dolgok elég hamar elkezdtek elromlani….Ugye értitek mire gondolok.

16. DJ voltam egy felejthetetlen lagzin. Az újdonsült pár szerette volna a lagzit feldobni azzal, hogy lámpásokat gyújtanak és engednek az égbe. Az első felgyulladt és porrá égett. A második meggyújtotta a mennyasszony ruháját. A hamradikat végre sikerült meggyújtani és az ég felé reptetni, csak, hogy egy fa felé vette az irány, amit siekeresen meggyújtott. A kis lángból hatalmas tűz keletkezett és ki kellett hívni a tűzoltókat.

17. Azt mondtam a barátomnak, aki a tanúm is volt egyben, hogy a feleségem apja maffia tag. Figyelmeztettem, hogy ha az oltárnál találkoznak, akkor meg kell állnia előtte, meghajolnia, és megcsókolnia a gyűrűjét. Késő volt már mikor felhomályosítottam, hogy csak vicceltem.

18. Az esküvőszervezőm elfelejtette elhozni a jeggyűrűket. Amikor a pap ahhoz a részhez ért, mikor a kedvesemmel ki kellett volna cserélni a gyűrűket, majdnem szívinfarktust kaptunk. A férjem testvére kölcsön adta a saját jeggyűrűjét, amit a férjem használt, de ami engem illett…Muszáj volt a húgom gyűrűjét kölcsön kérnünk, ami egy sima bizsu volt…

Kép: Unsplash.com

19. Édesapám vezetett az oltárhoz, akinek egész idő alatt csöngött a telefonja. Nem nyomta ki és nem is vette fel, csak hagyta csörögni. Amint az oltárhoz értünk hátraszaladt, hogy vissza tudja hívni azt az embert, aki kereste.Kedves.

20. A szokásokhoz híven elrabolták a mennyasszonyt. A vőlegény pedig már annyira részeg volt, hogy elfelejtette őt kiváltani. Több órába tellett, mire visszahozták a lagzi helyszínére.

Neked van hasonló cikis esküvői sztorid? Oszd meg velünk a kommentek között! :)

Különleges Pillanat