Rólunk

Patay Patrícia vagyok, a Különleges Pillanat megálmodója.

Az én üzenetem Neked nem más, hogy szánj magadra is néhány órát a héten, engedd ki magadból a kreativitást és az alkotót.

Éjszaka, a lefekvésnél, ne a mindennapok gondjain törd az agyad. Hidd el, jobb ha a már elkezdett vagy akár egy új öteleten gondolkodsz/tervezgetsz, hogyan is alkosd meg, hogy az a legszebb legyen. Tervezz fejben, gyűjts inspirációt, képeket, ötleteket. Foglald el ezekkel a gondolataidat, tervezd  meg milyen alapanyagra lesz szükséged, hogy a szabaidődben elkezdhess alkotni. Zárd jó gondolatokkal a napjaid.

Sokszor egy téli, nyirkos hosszú munkanap után, mikor későn, sötétben esel haza, igenis jó a nappaliban ránézni arra az általad készített csodálatos alkotásra, legyen például az egy asztaldísz, adventi koszorú stb.. majd  felgyújtani a kinti, vagy az ablakban elhelyezett égőket, és csodálni a téli fényeket, élvezni az otthon melegét.

Igenis szép dolog a saját érzéseinket, ízlésünket, szeretetünket a meleg otthon iránt tárgyakba önteni, és ezzel megörvendeztetni a családunkat, elkápráztatni vendégeinket is.

Nekünk Nőknek jutott a kellemes teher, hogy melegséget vigyünk a falak közé.

2021 nyarán indult webshopom, melynek egyik alap ötlete ösztönözni minél több embert az alkotásra, kreativitásra. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a vidéki városokban sajnos kevés, vagy egyáltalán nem elérhetőek a kreatív hobbiboltok. Ha mégis akad, sokszor a kisebb portékán kívül, már kényelmetlen a pénztárcánknak a termékek ára.

Szeretném ezen a webshopon keresztül elhozni a szezonális kínálatot és a jó árakat a vásárlóknak.
Szeretném ha az oldalon található termékekkel vagy ajándékokkal, különlegessé tehetnéd a saját  vagy akár a szeretteid hétköznapjait. Mindig törekszem arra, hogy a piacon a megfizethető áron kínáljam a termékeket.

Persze a kisvállalkozások nagy nyomás alatt van a multik mellett. Mégis van valami, amit ott nem kapsz meg.
Ez az a lehetőség, ami az én kezemben megvan, vagyis a személyes kontaktus, az idő, amit a vásárlókra tudok szánni. Nem csak terméket szeretnék eladni, hanem értéket teremteni. Ötleteket, inspirációkat, közösséget építeni, amihez Te is csatlakozhatsz, hogy ott egymással cseréljünk tapasztalatot, tippeket, trükköket és büszkélkedjünk legújabb elkészült alkotásunkkal.

Ezért készül el facebook csoportunk,a Tiéd a Pillanat-Kreatív alkotócsoport. Ha van kedved nézz be, oszd meg velünk alkotásaid, vagy inspirálódj mások munkáiból.

A szezonális alapanyagokon kívül kész dekorációk is megvásárolhatóak, mert be kell látni, nem mindig sikerül kiszorítani az időt arra, hogy leüljünk és összerakjunk egy egész kompozíciót. Ilyenkor jól jön az, ha készen, vagy félig készen beszerezheted ezeket a darabokat.

Végszó:

Minden napba nem vihetünk különlegességet, de nem tölthetünk el minden napot valamilyen különlegesség nélkül sem.